Home

Game Systeem Pai Gow Poker

Een van de spectaculaire soort van gokken is Pai Gow Poker, waarvan de essentie is om de dealer te verslaan in twee-kaart combinaties. Het aantal kaarten in de eerste vijf bereikt, in de tweede twee. De speler tegelijkertijd het noodzakelijk om ze te scheiden naar eigen inzicht is, mits de hoge kant sterker dan de jongere. Echter, dit geldt voor de basisregels, maar voor het welzijn van het spel nodig hebben om specifieke vaardigheden en kennis met betrekking tot de meest geschikte tactiek te verkrijgen http://demul.nl/docs/.

De meest geschikte spelsysteem in Pai Gow Poker. Degenen die ooit zijn op zoek op het internet of ergens anders de basisstrategie van het spelen van Pai Gow poker, weet dat dergelijke regels, zijn er vele, hier en daar, worden ze gepresenteerd in een tabel met een heldere en nauwkeurige beschrijving van de stappen die in enig ander voorval. Natuurlijk, vertellen alle mogelijke opties te lang zijn, bovendien zal het een hoop tijd en moeite, maar de basis, basiskennis is het mogelijk om in een klein artikel te zetten. Echter, in ieder geval om de beginnende en zelfs professionele moet één voorwaarde leren: die combinatie, die gebaseerd is op twee kaarten (low hand) moeten de hoogst mogelijke optie, waarmee u een sterke hand, bestaande uit vijf kaarten te creëren.

Op het eerste gezicht lijkt deze benadering inefficiënt lijken, maar in de praktijk blijkt integendeel, en de mogelijkheid om te winnen op twee handen tegelijkertijd verhoogd met meerdere keren. Maar dit is nodig om de kaart te verdelen zodat in de hoge kant was min of meer een goede combinatie en een ondergeschikte eventueel de mogelijke hoeveelheid van de grote kaart.

Bovendien hoeft u geen aandacht te besteden aan de ernstige combinatie. Geen quads of een straight flush of in wezen gelijksoortige varianten hebben geen waarde, maar omdat ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld en gijpen. Een van de meest voorkomende zijn de volgende situaties:

1) Er is geen pair en een serieuze combinatie. In dit geval is het noodzakelijk om de sterkste kaart hoge hand geven, terwijl in de minor kaart zal worden gevestigd met de tweede en derde waarde van de kracht die de speler geërfd. Er zijn enkele uitzonderingen, maar ze zijn van ondergeschikt belang en zijn zeldzaam ..

2) Ik heb een paar optie. In dit geval blijft de hoge kant en jongere krijgt die kaarten, welke de grootste kracht van allemaal.

Dit zijn twee van de bovenstaande regels zijn wat is de basis genoemd, en ze nodig hebben om elke minuut te onthouden, vooral omdat zij zijn de meest voorkomende, goed voor meer dan de helft van alle handen in het spel. Er geen opties. Dit is echter niet alles. Er zijn gevallen waarin de val slechts twee koppels, en er is nu al ruimte voor improvisatie. Over het algemeen is deze optie is een van de meest complexe in Pai Gow Poker. Natuurlijk zal veel afhangen van de nominale waarde van de kaarten en de beslissingen van de speler, aangezien ze beide worden onderverdeeld: een paar in de bovenarm, de tweede in de jongere, waardoor ze tegelijkertijd een krachtige combinatie en houd beide pair in hoge hand.

Er zijn een aantal basisregels die moeten worden gevolgd. Als een van de paren omvatten azen, ze automatisch zonder opties vallen in het lage hand. Denominatie van het tweede paar is absoluut onbelangrijk. Er moet echter rekening worden gehouden met de aanwezigheid van twee koningen, die aan de lage kant moeten worden ingediend, op voorwaarde dat de senior zal in kaart boven zeven inclusive.

Toen na de deal valt aas en eventuele niet te sterk kaart, kan de koning worden verdeeld met dubbele drieën, handen en voeten, en ga zo maar door, terwijl de dame een paar van niet minder dan fives en een boer en tien dubbele slechts acht of tien nodig. Daarnaast is een aas altijd in de lage hand gelegd met een van de hoge kaarten (boer, vrouw, koning).

In dit geval blijven beide paren in de hoge kant. Anderzijds, als zowel van de dubbele varianten verzameld kaarten met plaatjes, moeten ze niet in een combinatie geplaatst, met uitzondering van de aanwezigheid van de koning en aas. Dit paar hieronder zessen niet gescheiden en vervolgens handelen: het ontbreken van een paar azen zijn verdeeld in twee handen, eventueel samen met een aas moet een paar verlaat, en een andere kaart.

Copyrigt © the Packardt imaging 2016